Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Verkeersonderzoek in Zeewolde: Doe mee!

Verkeersonderzoek in Zeewolde: Doe mee!
Foto: Saskia de Wijk
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Gemeente Zeewolde doet op dit moment onderzoek naar verkeer, vervoer en verkeersveiligheid in Zeewolde. Laat uw mening weten en doe mee aan het onderzoek via de website www.verkeerzeewolde.nl !

Om te weten hoe inwoners en ondernemers (hun deelname aan) het verkeer in Zeewolde ervaren, is een enquête opgesteld. In de enquête wordt gevraagd naar uw ervaringen in en met het verkeer in Zeewolde.

Of u als voetganger, fietser, automobilist, motorrijder of op een andere manier aan het verkeer deelneemt, dat maakt niet uit. Iedereen die in Zeewolde met het verkeer te maken heeft, wordt gevraagd om de enquête in te vullen om zo een bijdrage te leveren aan het onderzoek. Invullen kan tot 22 september.

De gemeente gebruikt en verwerkt de resultaten van het onderzoek in het nieuwe Gemeentelijke Verkeer- en Vervoersplan (GVVP) en andere beleidsstukken. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau KiekendiefPerspectief. De resultaten van het onderzoek zijn eind september bekend. Meer informatie en de enquête vindt u op www.verkeerzeewolde.nl