Zeewolde Actueel

Vrijdag, 3 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Verkiezing gratis zonnepanelen van Youen

Verkiezing gratis zonnepanelen van Youen
Redactie: Jelle Stellingwerf

ZEEWOLDE - Installatiebedrijf Youen is gespecialiseerd in zonnepanelen en kreeg van Zeewoldenaren inmiddels de honderdste installatie gegund. Bij deze mijlpaal geeft Youen de gemeenschap iets terug door een installatie van acht gratis zonnepanelen te gunnen aan een goed doel. De goede doelen werden aangedragen door de klanten van Youen; nu mogen alle Zeewoldenaren stemmen.

Tot 30 juni kregen bestaande klanten de gelegenheid voor het aandragen van een goed doel. Daaruit zijn er drie geselecteerd: OBS De Wetering, Scouting Jan Wandelaar en Stichting De Basisz. Directeur Jan Hein Blom zegt blij verrast te zijn met de positieve reacties van de klanten. Uit de lijst bleven er uiteindelijk vier serieuze kandidaten over, waarvan er een moest afvallen vanwege een organisatorische reden. Het zijn allemaal non-profit organisaties die met veel vrijwilligerswerk een belangrijke bijdrage leveren aan de gemeenschap van Zeewolde, en niet beschikken over voldoende middelen om zelf duurzame stroom te maken en daarmee kosten te besparen. Daarom is het een fantastische kans.

Vanaf 30 juni mag iedere Zeewoldenaar tot 10 juli 2020 (12.00 uur) stemmen op hun favoriete goede doel via www.youen.nl/zeewolde. Daarna bepaalt notariskantoor Schaap de uiteindelijke winnaar. Stem je ook?