Zeewolde Actueel

Zaterdag, 6 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Vissen kan altijd!

Vissen kan altijd!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Om het verder verspreiden van het Coronavirus tegen te gaan, dienen we ons met z’n allen aan de Coronamaatregelen te houden. Dat houdt in zoveel mogelijk thuis blijven en als je naar buiten gaat de 1,5 meter afstand in acht houden. Wat kun je op recreatief gebied dan nog goed doen? “Vissen kan altijd”, laat het bestuur van hengelsportvereniging ‘Ons Stekkie’weten.

“Vissen is voor iedereen; voor jong en oud, dames en heren. Op een mooie dag genieten van de hengelsport in onze schitterende natuur of op uitdagend stedelijk water is een verademing en zeker een betere besteding van je tijd dan de hele dag Netflixen! Ga genieten, ga vissen!”

De hengelsportvereniging biedt nu een korte cursus op de website aan. De meest elementaire zaken om te kunnen gaan vissen staan hier beschreven. “Vroeger wel eens een hengeltje uitgegooid? Of het altijd al eens willen doen? Grijp nu je kans!”, aldus voorzitter Van de Bovenkamp.

Lid worden van de hengelsportvereniging kan gratis of tegen een klein bedrag. “Als lid mag je op alle water in en rond Zeewolde, en met de juiste documenten zelfs in heel Nederland, vissen”, aldus het bestuur. Meer informatie: www.visseninzeewolde.nl