Zeewolde Actueel

Zaterdag, 6 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

(Voorlees)verhalen in virustijd

(Voorlees)verhalen in virustijd(Voorlees)verhalen in virustijd
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – In deze tijd van verplicht thuis zitten is de behoefte aan goede verhalen extra groot. “Juist nu. Als afleiding, als troost, als gezelschap,” vertelt Suzanna Jansen, auteur van bestseller Het Pauperparadijs. “En dat is precies wat ik als schrijver te bieden heb: Verhalen in virustijd.”

Op de Facebookpagina van FlevoMeer Bibliotheek leest zij voor uit eigen werk. Al snel sloot Eva Vriend, onder andere bekend van het onlangs gepubliceerde ‘Eens ging de zee hier tekeer’ zich bij het initiatief aan. “Als onze bijdrage in deze bizarre tijd.”

FlevoMeer Bibliotheek laat weten dit soort ideeën van harte toe te juichen. “Om zo iedereen die thuis zit toch te laten genieten van de mooiste verhalen.”

Online

De schrijvers gaan elke maandag van de maand april om 16.00 uur online (voor)lezen uit eigen werk. Suzanne Jansen verzorgde de aftrap op Tweede Paasdag. Maandag 20 april neemt Eva Vriend het stokje over. Daarna zijn de filmpjes op elk gewenst tijdstip te beluisteren. Ga hiervoor naar de Facebookpagina van FlevoMeer Bibliotheek @flevomeerbibliotheek.