Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

'Voorproefvraag' voor dorpsquiz Zeewolde 'K WIS'T

'Voorproefvraag' voor dorpsquiz Zeewolde 'K WIS'T
Redactie: Mannes Schoppink

ZEEWOLDE - Van vrijdag 27 tot en met maandag 30 december wordt de dorpsquiz Zeewolde 'K WIS'T gehouden. De kosten voor deelname per team (minimaal vier personen) zijn € 10,00. Dit bedrag dient te worden overgemaakt op bankrekening IBAN NL37 ABNA 0433474173 t.n.v. de VCZ (Vereniging Centrumondernemers Zeewolde). Let op dat bij het overmaken van het geld ook de teamnaam wordt vermeld! Aanmelden bij Hobby-Time, Marktstraat 8, 3891 EX Zeewolde, is eveneens mogelijk. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 24 december a.s. Voor meer informatie: zeewoldekwist.nl. Tevens is er een speciale Facebookpagina aangemaakt: Zeewolde 'k wis 't.

Voorproefvraag

Hier is alvast een 'voorproefvraag': door waardes te geven aan diverse letters krijgen de volgende woorden de genoemde waarde. Atletiekbaan = 40; Golfbaan = 0; Surfstrand = 30; Tennisbaan = 30; Voetbalveld = 10. Wat zou de waarde zijn van het woord 'Zwembad'? Stuur je antwoord voorzien van je naam en telefoonnummer naar zeewoldekwist@gmail.com en ding mee naar een van de extra prijzen! Typisch 'K WIS'T!