Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

VV Zeewolde bedankt vrijwilligers en steunt centrumondernemers

VV Zeewolde bedankt vrijwilligers en steunt centrumondernemers
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - VV Zeewolde heeft in de week van 8 juni op bijzondere wijze zijn vele vrijwilligers, bijna 250, kunnen bedanken voor hun inzet. Normaal wordt het jaar met een barbecue afgesloten en de vrijwilligers bedankt. Vanwege alle coronamaatregelen was zo'n grote happening niet mogelijk.

Jan van Middelaar, penningmeester bij VV Zeewolde, kwam samen met het bestuur met een ludiek plan: “Ook in deze rare tijden willen wij onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Omdat dit niet op de traditionele manier kan, zijn we op het idee gekomen om ze te verrassen met een waardebon ter waarde van 7,50 euro, besteedbaar bij de centrumondernemers van Zeewolde. Hiermee bedanken wij niet alleen de vrijwilligers maar steunen wij ook de centrumondernemers waarvan vele ook de voetbalvereniging ondersteunen.”

Johan Safaric van de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde is blij met deze samenwerking. “Voor de vrijwilligers is het natuurlijk erg leuk maar ook voor de centrumondernemers een mooi steuntje in de rug. De bon kunnen zij bij bijna alle centrumondernemers inleveren waarna de voetbalvereniging het bedrag overmaakt. Een echte win-win situatie.” Op drie momenten konden de vrijwilligers, coronaproof, hun vrijwilligerscadeau ophalen. De actie sluit mooi aan bij de algemene slogan 'Zeewolde voor elkaar, met elkaar, koop lokaal bij de winkelier van hier!'