Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Walibi Holland schenkt 250 tickets aan zorgpersoneel uit de regio

Walibi Holland schenkt 250 tickets aan zorgpersoneel uit de regio
Foto: Walibi Holland
Redactie: Saskia de Wijk

BIDDINGHUIZEN - Namens haar abonnees schenkt Walibi Holland 250 tickets aan de St. Jansdal ziekenhuizen in de regio Flevoland en Gelderland. De abonnees kozen voor deze optie om het zorgpersoneel uit de regio een te gekke dag Walibi te bezorgen.

Gasten van Walibi Holland die een abonnement hebben aangeschaft voor 15 mei 2020 kwamen in aanmerking voor een compensatie. De reden hiervoor was dat Walibi twee maanden later open ging dan gepland in verband met het coronavirus. De abonneehouders hadden de keuze tussen een geldbedrag retour, het abonnement verlengen of tickets te schenken aan het zorgpersoneel van zorginstelling St. Jansdal. Dit heeft geresulteerd in totaal 250 tickets die het attractiepark mag doneren aan de zorginstelling.

Door de welwillendheid van de abonnementhouders kan Walibi Holland het personeel van St. Jansdal - vestigingen in Harderwijk, Lelystad en Dronten - een zorgeloos dagje uit aanbieden na een lange en heftige periode van hard werken.