Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Welkom Limosa, limosa (grutto)!

Welkom Limosa, limosa (grutto)!Welkom Limosa, limosa (grutto)!

REGIO - De grutto is de nationale vogelsoort van Nederland en net weer terug van vakantie in Afrika. De eerste grutto’s zijn op 1 februari al gespot in de polder. De grutto is de ambassadeur van de weidevogels. Het Nationaal landschap Arkemheen-Eemland is één van de plekken waar de grutto zich thuis voelt. Belangstellenden kunnen op zondag 8 maart op de fiets onder leiding van een enthousiaste vogelgids de grutto's welkom heten.

“We zullen zeker nog andere vogels zien en wie weet is de zeearend net aan het foerageren of vliegen er kraanvogels over”, laat organisatie Arkemheen-Eemland Natuurlijk! weten.

De excursie start om 10.00 uur bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer, Strandboulevard 3, Putten (Strand Nulde) en duurt twee uur. Kosten: vrijwillige bijdrage. Graag aanmelden via 06-23196934. De excursie gaat door bij zes deelnemers. Maximum aantal deelnemers: vijftien.

Tip: neem een fiets en verrekijker mee. Fietsen zijn eventueel ook te huur bij het hotel.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo