Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Win 1 minuut gratis winkelen tijdens de Decemberactie

Win 1 minuut gratis winkelen tijdens de Decemberactie

ZEEWOLDE - Op vrijdag 29 november is de Decemberactie gestart. Net als vorig jaar kunnen klanten bij de deelnemende ondernemers loten ontvangen bij elke € 7,50, tot een maximum van 5 loten per aankoop.

Met de loten kunnen mooie prijzen gewonnen worden. Deze prijzen, die variëren in grootte, zijn beschikbaar gesteld door een mooi aantal ondernemers. Onder de prijzen zijn waardebonnen, sokken, maar bijvoorbeeld ook een dag een ijskar of een onderhoudsbeurt voor de fiets. Tevens zijn er kaarten te winnen voor een van de voorstellingen van Zeewolde Live in 2020. De hoofdprijs, beschikbaar gesteld door Deen Supermarkt en daarmee de hoofdsponsor van de Decemberactie 2019, is 1 minuut gratis winkelen bij de Deen Supermakrt Zeewolde.

De Decemberactie duurt tot en met 31 december (of wanneer de loten op zijn). Er zijn 30 000 loten te verkrijgen.

Bonnen kunnen worden ingeleverd bij: Cafetaria Twilight, De Winkeltjes, Bloomfields & Desjardins, Juwelier Hoekstra en Hobby Time.

De bonnen zijn voorzien van een uniek nummer. Dit nummer moet goed bewaard worden.

Op 4 januari 2020 volgt de trekking van de Decemberactie. Op de website van Zeewolde Winkelhaven zullen vanaf die datum de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Zie de Facebookpagina van Winkelhaven Zeewolde voor de deelnemende winkels!Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo