Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Workshops voor vrijwilligers

Workshops voor vrijwilligers
Kick off belangstellenden
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Het team van Zeewoldevoorelkaar organiseert na de zomer een serie workshops voor vrijwilligers onder de titel ‘vrijwilligers-workshopcarrousel 2020’. Met deze workshops wil ZVE alle vrijwilligers in de gemeente Zeewolde de kans bieden kennis op te doen die handig kan zijn bij het vrijwilligerswerk.

Het maakt niet uit of je via Zeewoldevoorelkaar vrijwilliger bent of dat je rechtstreeks via een vereniging/organisatie actief bent. Thema van deze workshops is ‘leren signaleren’. Je kunt aan één of meer workshops meedoen. Het aantal deelnemers, de locatie en het tijdstip variëren per training. Meedoen is gratis, vol=vol. Bij veel belangstelling wordt gekeken of de workshop nog een keer wordt aangeboden. De trainingen zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen en berichtgevingen vanuit het RIVM rondom het coronavirus.

Overzicht Workshops:

Datum

Training

Workshop aanbieder

Locatie

Maandag 14 september

Herkennen en omgaan met cultuurverschillen

Flevomeer Bibliotheek

Flevomeer Bibliotheek,

Kerkstraat 2

Maandag 21 september

Signalen van dementie

Welzijn Zeewolde

Meermin, Kerkplein 20

Maandag 5 oktober

Signaleren en bespreekbaar maken van eenzaamheid

Bureau LWPC

Meermin, Kerkplein 20

Maandag 26 oktober

Herkennen en omgaan met niet zichtbare beperkingen

MEE IJsseloevers

Meermin, Kerkplein 20

Dinsdag 24 november

Veilig financieel ouder worden

Welzijn Zeewolde

Meermin, Kerkplein 20

Informatie en aanmelden:

Inschrijven kan via een digitaal aanmeldingsformulier op https://www.zeewoldevoorelkaar.nl/vrijwilligers-workshopcarrousel-2020 door te klikken op de workshop naar keuze. Op de website van Zeewoldevoorelkaar staat een uitgebreid overzicht met informatie over deze en overige trainingen, cursussen en bijeenkomsten in de gemeente Zeewolde.

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met het team van Zeewoldevoorelkaar, via 036 522 9455 of stuur een e-mail naar info@zeewoldevoorelkaar.nl.