Zeewolde Actueel

Vrijdag, 29 mei 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Zaterdag 14 september 18e editie Cultuur- en Sportmanifestatie 'Vrienden van Zeewolde Life'

Zaterdag 14 september 18e editie Cultuur- en Sportmanifestatie 'Vrienden van Zeewolde Life'
Redactie: Mannes Schoppink

Op zaterdag 14 september wordt de achttiende editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Veel organisaties en verenigingen zullen aanwezig zijn met een kraam op het Kerkplein. Een aantal ervan is nieuw. Tegelijk zal in Open Haven de crea- en doebeurs plaatsvinden. Daarbij wordt ook de bekende ‘torenklim’ aangeboden. Onder begeleiding van een gids wordt vanaf de toren uitleg gegeven over de opbouw van Zeewolde.

De volgende verenigingen en organisaties zijn paraat op de Cultuur- en Sportmanifestatie: Le Madre Cantano, Kreatieve Handen, Rode Kruis, Pop- & Rock Koor Zeewolde, HZ & PC de Woelwaters, KV Wolderwijd, Zeewolde Live, Coloriet, Balletschool Zeewolde, Speelotheek Ketelbinkie, Way2Move Zeewolde, Muziekplaza Zeewolde, Atelier Kunst en Meer, Pieten on Tour, Inside Out Sports, Dansschool UDX, Badminton Club Zeewally, Sportarts Zimmermann en Sebastian Muziek.

De opening wordt verricht door wethouder Cultuur Egge Jan de Jonge, waarna het podiumprogramma volgt met een optreden van de Algemene Muziek Vereniging Zeewolde.