Zeewolde Actueel

Zondag, 7 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Zeewolde Endurance 2020 afgelast

Zeewolde Endurance 2020 afgelast
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Het bestuur van de stichting Zeewolde Endurance heeft besloten om de Zeewolde Endurance, die gepland stond voor 26 en 27 juni, af te lasten. “Gezien alle ontwikkelingen rondom COVID-19 is de haalbaarheid om het evenement goed te organiseren zo ver gedaald dat afgelasten onvermijdelijk is geworden”, laat ze weten. “Uitstellen van het evenement is niet haalbaar. Het triathlon seizoen is maar kort en na de zomer is er al een groot aanbod van wedstrijden voor triatleten.”

Volgens voorzitter Bas Pieterse waren de voorbereidingen goed op gang gekomen voor editie 2020. “Het is dan ook bijzonder spijtig dat wij een streep hebben moeten zetten door de editie van 2020”, vertelt hij. “Het bestuur wil dan ook via deze route alle vrijwilligers en sponsoren die al hun inzet hadden toegezegd hartelijk bedanken.”

Het bestuur van de stichting Zeewolde Endurance is vast van plan om op 25 en 26 juni 2021 weer een mooi evenement te organiseren. “Hoofdsponsor Rabobank heeft haar steun voor editie 2021 al toegezegd en ook de vele positieve reacties van vrijwilligers en deelnemers geven positieve energie!”

Om editie 2021 goed neer te zetten is de stichting op zoek naar versterking op het gebied van communicatie. Lijkt dit je leuk, kijk dan op zeewoldevoorelkaar.nl voor meer informatie.