Zeewolde Actueel

Zondag, 7 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

‘Zeewolde helpt’ brengt in week tijd 1600 euro bij elkaar voor de Voedselbank

‘Zeewolde helpt’ brengt in week tijd 1600 euro bij elkaar voor de Voedselbank
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – In slechts een week tijd wist Zeewoldenaar Jos Oostendorp met zijn initiatief ‘Zeewolde helpt’ het streefbedrag van 1600 euro in te zamelen voor voedselbank De Kostmand. En het bedrag groeit nog steeds. Inmiddels staat de teller op ruim 1900 euro. “Echt fantastisch dat we dit in zo een korte tijd bij elkaar hebben gekregen. Hartverwarmend!”, aldus Jos, die alle donateurs hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Steun aan de voedselbank blijft nog steeds welkom, daarom blijft de mogelijkheid tot doneren openstaan. Met het geld gaat de initiatiefnemer boodschappen doen bij de lokale ondernemer. “Als extraatje voor de paasdagen zullen producten worden aangevuld die normaal niet in een voedselpakket zitten.” Meer info: www.zeewoldehelpt.nl

Om ook lokale ondernemers te ondersteunen in coronatijd heeft zeewoldehelpt.nl een speciale pagina aangemaakt op de website. “Hier kunnen ondernemers een link plaatsen naar hun eigen pagina”, licht Jos toe. “Dit kan gratis. Eventuele vergoeding kan in de vorm van een donatie of goederen aan de voedselbank van Zeewolde.”