Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

‘ZEEWOLDE VOOR ELKAAR’ ‘komt deze zomer de wijk in met de bakfiets

‘ZEEWOLDE VOOR ELKAAR’ ‘komt deze zomer de wijk in met de bakfiets
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Je vervelen in de zomervakantie of uitslapen tot 13.00 uur omdat je niets te doen hebt? Dankzij het speciale zomerprogramma is dat niet nodig!

Het zomerprogramma is een initiatief van onder andere Sport & Cultuur Zeewolde, Grenzeloos bewegen en Welzijn Zeewolde. De activiteiten zullen plaats vinden op de sportaccommodaties, waarbij de tent op het Kluunpark een belangrijke rol zal vervullen, bij de Sfinx en op locaties elders in Zeewolde. Ook gaan we met de bakfiets de wijk in.

De bakfiets van ‘ZEEWOLDE VOOR ELKAAR’ staat in de zomervakantie elke donderdag van 10.00-12.00 uur in een wijk. In samenwerking met de buurtsportcoach en de cultuurmakelaar van Verbeelding&Co is een afwisselend programma met sportieve en creatieve activiteiten voor jong en oud samengesteld. Zo kun je mee doen met een muziekworkshop die gegeven wordt door Noortje Huiskens van Sebastian Muziekonderricht of je gaat creatief aan de slag onder leiding van Petra Wiebenga. Ook zijn er sportieve spelactiviteiten die begeleid worden door de buurtsportcoach en kun je genieten van een lekker kopje koffie aangeboden door het team van Zeewoldevoorelkaar. Houd de bakfiets dus in de gaten en doe ook mee! Deelname in de wijk is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Data en locaties bakfiets*:

  • Donderdag 23 juli: Zuid - Speelveld aan de Citroenvlinder
  • Donderdag 30 juli: Horsterveld - Speelveld aan de Doorsteek
  • Donderdag 6 augustus: Polderwijk - Speelveld aan de kwartiermakerlaan tegenover de Kaleidoscoop.
  • Donderdag 13 augustus: Centrum - Speelveld aan de Oostergo
  • Donderdag 20 augustus: Polderwijk - Plein aan de Teylingen
  • Donderdag 27 augustus: Zuid - Strandweg, afsluiter op/bij het strand

*Tijdens slecht weer zijn we te vinden in de tent op het Kluunpark.

Naast deze activiteit in de wijk, is er een interactief programma op het Kluunpark en organiseren verenigingen op de eigen locatie activiteiten. Kijk daarvoor op: www.sportencultuurzeewolde.nl