Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Zeewoldense Sandra Bugter geportretteerd in ‘Hoe gaat het met ons? Flevolanders in coronatijd’

Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND – Het Corona virus bepaalt momenteel ons leven. We maken iets mee dat ongekend is voor naoorlogse generaties. Hoe vinden we het om thuis te zitten? Hoe is het om thuis onderwijs te volgen? Wat betekent het om in deze tijd ondernemer te zijn?

De Coronacrisis leidt tot oneindig veel verhalen. Omroep Flevoland, Batavialand en de Flevolandse bibliotheeksector hebben de handen ineen geslagen om persoonlijke verhalen van Flevolanders vast te leggen. Dat doen ze met een serie individuele portretten.

Deze week staat het portret van Sandra Bugter uit Zeewolde centraal. Sandra is een ondernemer en alleenstaande moeder. Al haar opdrachten zijn gecanceld door Corona. Hoe gaat ze hiermee om?

De uitzending is te zien op YouTube en wordt op zaterdag 6 juni vanaf 08.00 uur uitgezonden op Omroep Flevoland. De aflevering zal elk uur herhaald worden.

Meer info: www.hoegaathetmetons.nl voor alle items en informatie.

Eigen verhaal

De collectie ‘Hoe gaat het met ons? Flevolanders in Coronatijd’ is bedoeld om, nu en in de toekomst, met elkaar te praten, terug te blikken en om herinneringen op te halen. Vanuit de acht verzamelde verhalen worden Flevolanders opgeroepen om hun eigen verhaal over deze uitzonderlijke tijd in te sturen, te delen en met elkaar over in gesprek te gaan.

De volledige collectie verhalen krijgt uiteindelijk een plek op de website van Flevolands Geheugen.