Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Zeewolder eerste drive-thru door De Leeuw Snacks; routebordjes blijken ook populair

Zeewolder eerste drive-thru door De Leeuw Snacks; routebordjes blijken ook populair
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Om in deze tijden het afhalen van maaltijden zo makkelijk en veilig mogelijk te maken opende De Leeuw Snacks maandag 23 maart Zeewolde’s eerste drive-thru. Om de route aan te geven hangen er unieke bordjes aan lantaarnpalen. Helaas was dat van korte duur want er schijnen inwoners te zijn die er plezier in hebben om deze bewegwijzering weg te halen.

Ook afgelopen nacht was het weer zover. Eigenaar Wilco van Leeuwen laat zich echter niet gek maken. Hij spreekt over een ‘fan’ die zijn verzameling ‘De Leeuwsnacks-items’ wil vergroten. “Onze borden van de drive-thru zijn allebei weggehaald, terwijl we toch genoeg leuke De Leeuw reclamedingen hebben liggen. Had gewoon een mailtje gestuurd!”, laat hij richting de ‘verzamelaar’ weten. De ondernemer geeft aan dat ook zonder de mooie borden de drive-thru gewoon open blijft.

Meer informatie: www.deleeuwsnacks.nl