Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Zeilen met senioren op het Wolderwijd

Zeilen met senioren op het Wolderwijd

ZEEWOLDE - Het tweejaarlijkse evenement ‘Zeilen met Senioren’ vindt plaats op zaterdag 31 augustus. Dit evenement wordt al enkele decennia georganiseerd door de Watersportvereniging Zeewolde en wordt ondersteund door de gemeente Zeewolde.

Tijdens dit evenement worden senioren vanaf de leeftijd 55 jaar in de gelegenheid gesteld om een middag te genieten van een vaartocht op het prachtige meer het Wolderwijd. Er is plaats voor circa vijftig deelnemers. Inmiddels hebben zich zo’n dertig deelnemers ingeschreven.

De organisatie laat weten: Indien u in de genoemde leeftijdscategorie valt, goed mobiel ter been bent en wilt genieten van de watersport in Zeewolde zonder fysieke inspanning, meld u dan aan. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en wordt u verwacht op 31 augustus om 12:30 uur in de aanloophaven alwaar wij om 13:00 uur zullen vertrekken met tien boten. Aan het einde van de middag zullen wij weer aanmeren in de aanloophaven en ronden we de middag af met een drankje bij The Lux in Zeewolde. De kosten voor inschrijving bedragen tien euro, te voldoen bij vertrek. Voor catering wordt gezorgd. Voor eventuele vragen over de tocht of inschrijving kan men contact opnemen met Hans Kieft via telefoonnummer 06-51517639 of email h.kieft@solcon.nl.


Aanvang: zaterdag 31 augustus 2019 00:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo