Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Zomerprogramma biedt ook leuke activiteiten voor senioren

Zomerprogramma biedt ook leuke activiteiten voor senioren
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Samen met aanbieders uit de sport en de culturele sector is er een bruisend zomerprogramma samengesteld. Het aanbod aan activiteiten biedt voor ieder wat wils. Ook voor senioren zijn er leuke activiteiten

Zo wordt er donderdag 30 juli een Senioren Pannenkoekendag georganiseerd. In de tent aan het Kluunpark worden tussen 16.30 en 19.00 uur speciaal voor de senioren pannenkoeken gebakken door de vrijwilligers van Welzijn Zeewolde. Dit zijn natuurlijk niet zo maar pannenkoeken! Ze worden namelijk gebakken met het beslag van Pannenkoekenhuis Hans en Grietje, dat het beslag speciaal hiervoor beschikbaar stelt. Kosten: € 10,00 voor 3 pannenkoeken: 1 naturel, 1 appel, 1 spekpannenkoek, inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden niet nodig, maar op = op!

Verder op het Zomerprogramma staan nog een SeniorenQuiz op donderdag 6 augustus, van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten: € 7,50. En een Seniorenbingo op woensdag 19 augustus van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten: € 7,50. Als ook een Scootmobieltocht op donderdag 27 augustus van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten: € 7,50. Let op: deelnemers aan de Scootmobieltocht moeten zich voor 15 augustus aanmelden via m.volk@zeewolde.nl. De tocht gaat alleen door bij voldoende deelnemers!

De activiteiten vinden plaats, of gaan van start, bij de tent aan het Kluunpark (Atletiekbaan).