Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Balletschool Zeewolde sluit af met spetterende buitenvoorstellingen

Balletschool Zeewolde sluit af met spetterende buitenvoorstellingenBalletschool Zeewolde sluit af met spetterende buitenvoorstellingenBalletschool Zeewolde sluit af met spetterende buitenvoorstellingen
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Elk jaar sluit Balletschool Zeewolde het seizoen af met voorstellingen waar alle leerlingen aan meedoen en waarbij theater de Kluit en het Agora theater worden afgewisseld.

Dit jaar zouden de eindvoorstellingen in theater de Kluit zijn. Vanwege het Coronavirus kon dit helaas niet doorgaan. De Balletschool verzon een prachtige oplossing; als alternatief werden de voorstellingen buiten gehouden. “Het was een week vol plezier, stralende kinderen en heel hard applaus”, laat Tilly Verhaar weten. In totaal zijn er twintig buitenvoorstellingen geweest. Van klassiek ballet tot Boys Only en van streetdance, moderne dans tot tapdance, alles kwam aanbod. Ook de musicalklassen waren niet te missen. Zij lieten de musical Firolien zien, waarbij het publiek in een parkeervak naar de dansers en danseressen, die in een prachtig kostuum op een echte dansvloer stonden te performen, keek. Het publiek, gezeten op een zelf meegenomen klapstoel, kon onder het genot van een kopje koffie of thee de voorstelling bewonderen. Tilly: “Iedereen heeft ontzettend genoten van de buitenvoorstellingen.”