Zeewolde Actueel

Zondag, 27 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Beach Bios 2020 presenteert: ‘The Greatest Showman’

Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Stel je voor: je zit op het strand. Het is mooi weer en de zon gaat net onder. In je ene hand heb je een lekker fris drankje en in je andere hand een bak popcorn. Op dat moment begint er een fantastische film op een groot scherm. Klinkt als een perfecte nazomeravond, toch? Daar wil je toch bij zijn?

Dat kan want Beach Bios 2020 gaat door en wel op vrijdag 18 september en zaterdag 19 september. Door alle maatregelen kunnen er per avond wel minder mensen ontvangen worden dan gebruikelijk, met een maximum van 250 per avond en vooraf aangemeld. “Om die reden organiseren wij de filmavond twee keer. Het programma is voor beide avonden gelijk.” De film die draait is The Greatest Showman’, een Disneyfilm voor jong en oud met muziek, dans en spektakel.

Bezoekers kunnen vooraf een tafeltje reserveren om wat te komen eten onder het genot van live muziek op het ‘cinema-foodplein’, en zo alvast in de stemming komen (kosten 32,50 euro p.p., onbeperkt eten en drinken). Vanwege de coronamaatregelen geldt ook hier: vooraf reserveren. Er is ruimte voor maximaal 80 personen per avond. Het foodplein is van 18.00 tot 20.15 uur geopend.

De film start om 20.30 uur. Tickets zijn te bestellen via: https://beachbios2020.entranz.nl.

Voor dit evenement gelden alle RIVM richtlijnen, wat betekent dat je voldoende afstand moet houden, oftewel een vaste zitplaats toebedeeld krijgt. Thuis moet blijven als je verkouden bent of griepklachten hebt. Handen desinfecteren bij binnenkomst, aanwijzingen personeel opvolgen, looprichting volgen, etc. Meer informatie: www.puurzeewolde.nl