Zeewolde Actueel

Zondag, 27 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

BeachBios: tóch nog een film kijken op het Zeewoldse strand!

BeachBios: tóch nog een film kijken op het Zeewoldse strand!
Archieffoto BeachBios Zeewolde
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Stel je voor: je zit op het strand. Het is mooi weer en de zon gaat net onder. In je ene hand heb je een lekker fris drankje en in je andere hand een bak popcorn. Op dat moment begint er een fantastische film op een groot scherm. Klinkt als een perfecte nazomeravond, toch? Daar wil je toch bij zijn?

Het loopt dit jaar net allemaal even iets anders. Toch wil de organisatie van BeachBios kijken of ze een volledig coronaproof gratis buitenevenement kan aanbieden. En wel op vrijdagavond 18 september en zaterdagavond 19 september. Door alle maatregelen kunnen er per avond wel minder mensen ontvangen worden dan gebruikelijk, met een maximum van 250 per avond en vooraf aangemeld. “Om die reden organiseren wij de filmavond twee keer. Het programma is voor beide avonden gelijk.”

Bezoekers kunnen vooraf een tafeltje reserveren om wat te komen eten onder het genot van live muziek op het ‘cinema-foodplein’, om zo alvast in de stemming komen (kosten 32,50 euro p.p., onbeperkt eten en drinken). Vanwege de coronamaatregelen geldt ook hier: vooraf reserveren. Er is ruimte voor maximaal 80 personen per avond. Het foodplein is van 18.00 tot 20.15 uur geopend.

De film zelf start om 20.30 uur. Tickets voor beide avonden zijn te bestellen via: https://beachbios2020.entranz.nl.

Voor dit evenement gelden alle RIVM richtlijnen, wat betekent dat je voldoende afstand moet houden, oftewel een vaste zitplaats toebedeeld krijgt. Thuis moet blijven als je verkouden bent of griepklachten hebt. Handen desinfecteren bij binnenkomst, aanwijzingen personeel opvolgen, looprichting volgen, etc.

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl of e-mail info@puurzeewolde.nl