Zeewolde Actueel

Zondag, 27 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Festival Rolling Nature op De Kemphaan

Festival Rolling Nature op De Kemphaan
Foto: Stad & Natuur Almere
Redactie: Saskia de Wijk

ALMERE – Het eerste evenement dat weer georganiseerd mag worden door Stad & Natuur is het Festival Rolling Nature op Stadslandgoed De Kemphaan. Deze vindt plaats op zondag 13 september van 12.00 tot 16.00 uur. Uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen.

Het is de vierde editie van Festival Rolling Nature. Het natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen – van 0 tot 100 - met een groen hart en een frisse neus. Het festival is gebaaeerd op de populaire foodtruck festivals, maar het ingrediënt is natuur in plaats van food. Bezoekers kunnen aan de slag met diverse zeer uiteenlopende activiteiten. Zo zijn er workshops bij de trucks/bussen van Oerz, de Stad en Natuur bus, de Kunstbus van KLEURinCULTUUR en de fotobus van Say Kaas. Plantage Nieuwland is aanwezig met de verkoop van producten en knutselen met natuurlijke materialen. Op cultureel gebied is de TokTukTuk aanwezige met een minitheater. Dubbel-Op verzorgt rondleidingen over het zogenaamde Waterkasteel. SEC Survival verzorgt een heus boerengolf.

De toegang en veel activiteiten zijn gratis, voor specifieke activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd van 1 of 2 strippen. De strippenkaart van Stad & Natuur is deze dag te koop, je koopt 5 strippen voor € 6,00. Losse strippen kosten € 1,50.

Meer informatie: www.stadennatuur.nl. Rolling Nature is het eerste evenement, de eerstvolgende zijn het Oogstfeest in het Vroege Vogelbos op 27 september en Crossen door de bossen ook op 27 september in het Kotterbos.