Zeewolde Actueel

Zondag, 27 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Lezing over hypernatuur bij Groei & Bloei

Lezing over hypernatuur  bij Groei & Bloei
Perovskia - Cor van Gelderen
Redactie: Saskia de Wijk

HARDERWIJK – Groei & Bloei Harderwijk en omstreken organiseert op 22 september om 19.45 uur een lezing door Cor van Gelderen met de titel: Hypernatuur.

Van Gelderen is samen met zijn broer eigenaar van de kwekerij Plantentuin Esveld in Boskoop. Met vriend en fotograaf Wouter van der Tol heeft hij de laatste jaren gewerkt aan het boek Hypernatuur. Hierin legt hij uit hoe je een succesvol tuinontwerp en beplantingsplan kunt maken als je je laat inspireren en instrueren door de natuur. In de lezing komen eigen ontwerpen en die van andere beroemde tuinarchitecten aan bod.

Belangstellenden dienen zich van te voren aan te melden. Dat kan uiterlijk 12 september via email: info@harderwijk.groei, onder vermelding van de naam, telefoonnummer en het aantal personen. Leden van Groei & Bloei hebben gratis toegang. Niet-leden betalen € 2,50. Alle coronamaatregelen worden nageleefd. Zoals handen desinfecteren bij binnenkomst en gepaste 1,5 meter afstand. De koffie/thee (€ 1,60) graag van tevoren gepast betalen bij de zaal. Er is geen verloting. Bij coronagerelateerde klachten: blijf thuis. De ventilatie in het gebouw is coronaproef, d.w.z. dat er steeds verse lucht wordt aangevoerd. Meer informatie: www.harderwijk.groei.nl