Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Lokale artiesten gezocht voor Harderwijks tuinfestival

Lokale artiesten gezocht voor Harderwijks tuinfestival
Redactie: Saskia de Wijk

HARDERWIJK - Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer weer neer in Harderwijk. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien wat ze in huis hebben.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen Harderwijkers hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van Harderwijk tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Ralf Leemeijer: “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof door kan gaan. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.”

Meedoen als artiest

Ben je geen muurbloempje en wil je graag optreden op bijzondere locaties? ‘Iedere vorm van podiumkunst is welkom’, laat de organisatie weten, ‘van dichter tot danser of singer-songwriter tot pantomimer.’

Artiesen kunnen zich tot 20 juli aanmelden via www.struinenindetuinen.nl/harderwijk

De entree voor struinen in de tuinen is gratis, een vrijwillige bijdrage is gewenst.