Zeewolde Actueel

Zondag, 27 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Rabo ClubSupport geeft verenigingen en clubs duwtje in de rug

Rabo ClubSupport geeft verenigingen en clubs duwtje in de rug
Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND - Clubs en verenigingen in Flevoland hebben het door de coronacrisis moeilijk. Doordat leden niet of beperkt bijeen mogen komen staat hun toekomstbestendigheid onder druk. Voor een duwtje in de rug van Rabo ClubSupport worden clubs en verenigingen opgeroepen om campagne te voeren om stemmen te winnen voor bestedingsdoelen die de club én de buurt sterker en beter maken.

Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over digitalisering. Rabobank Flevoland stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te verwezenlijken.

Lokale clubs en verenigingen kunnen hun maatschappelijke initiatieven vanaf nu inschrijven voor Rabo ClubSupport 2020. Clubs en verenigingen ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Aanmelden kan tot en met 30 september. Rond 7 november wordt bekendgemaakt welke verenigingen/clubs mogen rekenen op ondersteuning van de bank.

Meer informatie: www.rabo-clubsupport.nl