Zeewolde Actueel

Maandag, 1 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Sebastian Muziekonderricht en Pianoschool Zeewolde voorbereid op 1,5 meter-maatschappij

Sebastian Muziekonderricht en Pianoschool Zeewolde voorbereid op 1,5 meter-maatschappij
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Sebastian Muziekonderricht en Pianoschool Zeewolde, beiden gevestigd op het Krachtenveld 28, openen vanaf 11 mei met toestemming van de Gemeente Zeewolde en het RIVM weer hun deuren. In het pand aanpassingen aangebracht zodat de lessen op een veilige manier gegeven kunnen worden volgens de richtlijnen van het RIVM.

De lessen vinden plaats in ruime lokalen en staan in verbinding met ruime uitgestippelde looproutes waar gemakkelijk de afstand van 1,5 meter kan worden bewaard. Plexiglasschermen tussen de docent en leerling garanderen optimale bescherming. Toetsinstrumenten worden tussen de lessen door gedesinfecteerd. Alle leerlingen worden verplicht op locatie voor èn na de les de handen te reinigen met aldaar aanwezige desinfecterende gel. Helaas kunnen begeleidende ouders van de leerlingen nog even niet in het pand meekomen.

Vanwege het coronavirus gingen de festiviteiten voor het 25-jarig jubileum van Sebastian Muziekonderricht niet door. “Dat was wel jammer voor zowel de leerlingen als de docenten van Sebastian Muziek. Maar wellicht mogen er in het nieuwe cursusjaar wel weer voorspeelmiddagen en samenspel avonden worden georganiseerd! Wij zullen er alles aan doen om die 25 jaar aan liefde, kundigheid en expertise in muziek en ervaring in specifieke methodieken voort te zetten in de komende jaren. Wanneer de omstandigheden het weer toelaten zal er zeker met terugwerkende kracht een geweldig feestje komen”, laten Noortje en Eduard van Sebastian Muziekonderricht weten.

Wil je muziekles van een enthousiaste goed opgeleide docent? Wil je graag dat nummer van Dua Lipa, Billy Eilish, Tommy Emanuel of Jimmy Hendrix leren spelen, of liever klassiek, blues of jazz? Neem dan contact op voor een gratis proefles. Er wordt lesgegeven in, gitaar, piano, keyboard, fluit, saxofoon, viool, aan alle leeftijden en op elk niveau.

Voor meer informatie: www.sebastianmuziek.nl of www.pianoschoolzeewolde.nl