Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

In the picture 389 met Edwin Vrijenhoek

In the picture 389 met Edwin Vrijenhoek
Redactie: Mannes Schoppink

Aflevering 389: Edwin Vrijenhoek (aangewezen door Marcel Noordegraaf).

Naam: Edwin Vrijenhoek.

Leeftijd: 37.

Geboorteplaats: Ermelo.

Burgerlijke staat: Getrouwd.

Kinderen: Esmé (4) en Amélie (2).

Beroep: Chefkok aan huis / cateraar.

Ook bekend van: Edwin Vrijenhoek Passie Voor Eten.

Sport: CrossFit Hobby’s: Alles wat met eten en drinken te maken heeft. Levensovertuiging/geloof: Geen.

Levensmotto: Geniet en maak van elke dag een feest.

Favoriete muziek: Drake/ Jay-Z.

Die tijd zou ik graag over willen doen: De mooie rondreizen door Indonesië die ik gemaakt heb met mijn geweldige vrouw Mariska!

Daar blijf ik voor thuis: Een mooi glas wijn op de bank en een goed gesprek.

Dat heb ik vooral van m’n ouders meegekregen: Loyaliteit.

Daar werd ik nou afgelopen weken blij van: Mijn kinderen die helemaal opbloeien nu papa wat meer thuis is.

Nieuws dat me afgelopen tijd raakte: Dat er horecaondernemers op omvallen staan die jaren lang iets fantastisch hebben neergezet en dit nu dreigen te verliezen.

Ik zou wel een dag willen ruilen met: Sunnery James, lekker de wereld rond en op mooie feesten draaien (wel voor maar één dagje, hoor ;).

Zeewoldenaar sinds: November 2019.

Ik koos voor Zeewolde omdat: Er een erg aantrekkelijk huis te koop stond.

Het sterke van Zeewolde: Centrale ligging en de combinatie van bos en water.

Mooiste plek van Zeewolde: Tulpeneiland op een zonnige dag.

Zeewolde mist: Een bruisend centrum vol horeca.

Favoriet jaargetijde: Lente.

Coronacrisis beheerst het hele leven: Nee, zeker niet, al maak ik mij wel grote zorgen over de economische crisis die komen gaat.

Wat voor mij(n bedrijf) gevolgen zijn van corona: Ik heb mijn concept van bij mensen thuis koken moeten omzetten naar bezorgen aan huis. En al mijn freelance opdrachten zijn komen te vervallen.

Zo houd ik mij de hele dag bezig: In de keuken nieuwe gerechten proberen en proeven. Hoelang gaat dit allemaal nog duren: Ik denk dat er in juni/juli pas weer wat gaat veranderen in de maatregelen.

Hier ga ik mij vanaf nu niet druk meer over maken: Het nieuws en alles wat er de hele dag over corona vermeld wordt.

Zo bespaar ik energie: Alles LED-verlichting.

Volgende vakantie gaat naar: Ibiza.

Het feit dat ik door Marcel Noordegraaf werd aangewezen voor deze rubriek: Vind ik echt heel erg leuk!!

Je bent net een cateringbedrijf begonnen en toen kwam de coronacrisis. Hoe ga jij hiermee om als startende ondernemer? (vraag van Marcel): De eerste dagen was het even slikken van: wat nu? Maar gelijk daarna de schouders eronder gezet en een bezorgservice opgestart met verse maaltijden en diverse menu’s van drie tot vijf gangen. De mensen krijgen tekst en uitleg, inclusief foto’s van hoe de gerechten eruit moeten komen te zien. Is heel leuk en wordt erg goed ontvangen. Ik zie enorm veel kansen op dit moment en ben nog lang niet klaar om die allemaal uit te rollen. Deze crisis dwingt mij om nog creatiever te ondernemen en dat heeft zo zijn voordelen.

Wat ik verder nog kwijt wil: Leef in het moment en geniet daarvan, kijk niet te ver vooruit!

Volgende keer in the picture: Geert Horlings.

Mijn vraag aan hem: Hoe ben jij op het idee gekomen om een wijngaard aan te leggen in Zeewolde?