Zeewolde Actueel

Vrijdag, 5 juni 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

FysioFocus Zeewolde dames 1 verslaat VVH dames 3

FysioFocus Zeewolde dames 1 verslaat VVH dames 3
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - FysioFocus Zeewolde dames 1 trapte vrijdagavond 9 januari de tweede helft van het seizoen af tegen VVH dames 3. Dit zou een avond worden waarbij concentratie cruciaal zou blijken.

De eerste set begon Zeewolde meteen ijzersterk. De ralleypass had iets netter gekund, maar de dames losten het goed op, en deze set werd door Zeewolde gewonnen met 25-04.

De tweede set was het zelfde verhaal: concentratie was erg belangrijk. Ook de service was een belangrijk wapen van Zeewolde, en daar hebben ze dankbaar gebruik van gemaakt. Onder andere door de hoge service druk eindigde deze set met een score van 25-09 voor Zeewolde.

De derde set viel de concentratie een beetje weg, net als de service druk. Hierdoor had Zeewolde een beetje een moeizame start van de derde set. Gelukkig herpakte Zeewolde zichzelf, en door af en toe een onverwachte bal over het net te spelen, liep Zeewolde weer uit op VVH. Deze set eindigde met 25-12 voor Zeewolde.

De laatste set was alles weer op orde. De service druk was weer erg hoog, en de concentratie was terug. Ook nu werden er tactische ballen over het net gespeeld, waardoor de tegenstander werd weggespeeld. Hierdoor ontstond een knallende laatste set, waarbij Zeewolde won met 25-08.

Aanstaande vrijdag 24 januari spelen de dames van FysioFocus Zeewolde dames 1 om 19.30 uur in het Baken. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken.