Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Job Hoogedoorn (voorheen VV Zeewolde) van Nunspeet naar VVOG

Job Hoogedoorn (voorheen VV Zeewolde) van Nunspeet naar VVOG
Redactie: Mannes Schoppink

HARDERWIJK / ZEEWOLDE - VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden. De handige dribbelaar, die zowel op links als rechts op de vleugels en in de spits uit de voeten kan komt over van VV Nunspeet en speelde daarvoor bij VV Zeewolde.

Job is woonachtig in Harderwijk en speelde in 2016 een legendarische wedstrijd tegen VVOG toen hij nog bij Zeewolde speelde. Zeewolde schakelde tot ieders verrassing toen de groen-witten uit Harderwijk na strafschoppen uit voor de beker. In de reguliere speeltijd had Zeewolde VVOG toen op 1-1 gehouden. Ook toen had de verdediging van VVOG al de handen vol aan de snelle en behendige dribbelaar.

Sinds 2018/19 speelt Job voor Nunspeet, waar hij dit seizoen al zes keer trefzeker was. Job over zijn avontuur bij VVOG: “Ik ben ambitieus en wil graag zien waar mijn plafond ligt. Komend seizoen speelt VVOG minimaal hoofdklasse en misschien wel derde divisie. Voor mij een mooie test om te kijken wat ik in mijn mars heb.”

Bron: VVOG.

Foto: VV Zeewolde.