Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Ruben Schipper blijft assistent-trainer VV Zeewolde 1

Ruben Schipper blijft assistent-trainer VV Zeewolde 1
Redactie: Mannes Schoppink

ZEEWOLDE - Na hoofdtrainer Peter Epe heeft ook Ruben Schipper besloten volgend seizoen deel uit te blijven maken van de trainersstaf van VV Zeewolde 1. Naast zijn activiteiten als assistent-trainer van het eerste elftal blijft Schipper trainer/coach van de JO15-1. Dit meldt het bestuur van VV Zeewolde op de website van de voetbalvereniging. Schipper (25) heeft aangegeven nog niet te zijn uitgeleerd en het daarnaast erg naar zijn zin te hebben bij de club. De ontwikkelmogelijkheden onder de hoede van Peter Epe en bij de JO15-1 zijn volgens hem groot. Daarnaast passen de ambities van VV Zeewolde bij die van Schipper. “Genoeg redenen om hier te blijven leren en een steentje bij te dragen aan de club.”

Nog meer dan dit seizoen zal Schipper zich bezighouden met het stimuleren van het gebruik van Dotcomsport binnen de hele vereniging, zo meldt het bestuur. Anders gezegd: Schipper zal de mogelijkheden toelichten voor en naar ouders, trainers, spelers en verder iedereen die het wil horen.

“Als bestuur zijn we blij met de keuze van Ruben om nog en jaar bij VV Zeewolde te blijven. De overeengekomen invulling van zijn rol biedt hem en de vereniging zekerheid voor het volgend seizoen. Dit is een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van de hele vereniging.”