Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Steratleten atletiek pakken medailles op VB Indoor

Steratleten atletiek pakken medailles op VB Indoor

UTRECHT / ZEEWOLDE - De VB Indoor in de Galgenwaard is voor de Steratleten van Zeewolde Atletiek een jaarlijks terugkomend evenement.

Samen met bijna 100 andere deelnemers uit diverse Nederlandse regio's deden alle atleten een meerkamp bestaande uit 60 meter sprint, kogelstoten, hoogspringen of verspringen en naar keuze een 400 meter. De sfeer was als altijd ongedwongen en zowel trainers als deelnemers waren onder de indruk van ieders prestaties.

Diverse PR's sneuvelden. Groot was het gejuich toen een aantal atleten van Zeewolde op het podium werden geroepen. Mark Mulder werd eerste op de meerkamp hoog, Robin Hakvoort werd op deze meerkamp derde, en pakte op de 400 meter een overtuigende eerste plaats. Jordy van Rooijen was in zijn categorie eveneens meervoudig winnaar. Hij werd eerste op de meerkamp ver, en derde op de 400 meter. Andere deelnemers waren Jan Pieter Schelling, Tijs Hummel, Leon Gombert, Amanda van der Meer, Sebastiaan Plate, Bjorn Veldman, Kim en Gina Fijma. Vol trots en nieuwe indrukken gingen alle elf atleten aan het eind van de dag weer naar huis. Waarbij een aantal de dag daarop zelfs nog meededen met de LOKO Loop. “Ook zij bewijzen het: sport is mooi, bewegen loont!”, aldus Sybrigje Westerhof, jeugdcoördinator bij Zeewolde Atletiek.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo