Zeewolde Actueel

Maandag, 21 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

WVZ zoekt jeugdzeilers

WVZ zoekt jeugdzeilers
Foto: WVZ
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Ook kunnen varen in een optimist of op zeilkamp geweest tijdens de zomerweken? Zou je ook graag op het water willen zijn en meer vaardigheden willen leren in de optimist? Of misschien wel je CWO I, II of III halen? Of wellicht zeilen in een Splash? Weten wat voor mogelijkheden er zijn in Zeewolde? Kom dan naar de inloopochtend of inloopmiddag Jeugdzeilen van Watersportvereniging Zeewolde.

Vrijblijvend inlopen kan op woensdag 23 september tussen 14.00 tot 16.00 uur of op zondag 27 september tussen 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: clubschip WVZ aan de Bolhaven 20.

Het bestuur laat weten dat ondanks de situatie van dit jaar er gelukkig weer een aantal groepen zijn opgestart. “De groep optimist-zeilvaardigheden en de Splash-wedstijdgroep trainen alweer een tijd, uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen. We willen ook CWO zeilen en introductielessen weer aan gaan bieden. De zeillessen worden gegeven door ervaren instructeurs en zijn bedoeld voor kinderen (vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A en B). Er wordt lesgegeven vanuit motorboten, waardoor er direct contact met de kinderen blijft.

“Tijdens het inloopmoment horen wij graag van je wat jij graag zou willen bij onze Watersportvereniging, zodat wij zo goed mogelijk ons programma daarop af kunnen stemmen. Ook laten we je graag even zien hoe het reilen en zeilen eraan toe gaat bij ons clubschip, De Bolschuit, in de haven van Zeewolde.”

Meer informatie: www.wvzeewolde.nl