Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Craniopraktijk Zeewolde weer open

Craniopraktijk Zeewolde weer open
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - We leven in een bijzondere tijd. Veel mag (nog) niet, sommige dingen komen langzaam weer op gang maar we houden voorlopig een 1,5 meter maatschappij. Dat heeft impact op je leven en je lijf. Het kan zijn dat je je erg gespannen en druk voelt, het kan ook zijn dat je het gevoel hebt ’zelf stil te staan’. Als je behoefte hebt aan stressvermindering, fysieke ontspanning of ondersteuning om jezelf weer in beweging te krijgen kan Marjolein van Craniopraktijk Zeewolde, je helpen met een cranio-behandeling.

Cranio is een lichaamsgerichte therapievorm waarbij gebruikt gemaakt wordt van zachte aanraking om blokkades op te lossen. “In een behandeling gaan we op zoek naar plaatsen in het lichaam waar spanning voelbaar is en gaan daarmee aan het werk”, licht Marjolein toe. “Cranio helpt bij veel uiteenlopende klachten zoals hoofdpijn, migraine, buikpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, rugpijn, nek-schouderklachten en spanningsklachten. Het geeft rust in je hoofd en ondersteund je weerstandsvermogen.”

Cranio is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen. “Spanningen, ontstaan tijdens geboorte en bij de ontwikkeling van je kindje, kunnen met cranio positief worden beïnvloed.”

Als gecertificeerd craniotherapeute kan Marjolein Hortensius helpen klachten te verminderen of zelfs weg te nemen.

Voor meer informatie kijk op www.craniopraktijkzeewolde.nl of neem contact op per mail info@cranioraktijkzeewolde.nl of telefoon 06-50255755.