Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Een magische zomer bij De Meerpaal Dronten

Een magische zomer bij De Meerpaal Dronten
beeld uit ‘Harry Potter and the Chamber of Secrets’
Foto: Bron: Warner Bros. Pictures
Redactie: Saskia de Wijk

DRONTEN - Goed nieuws voor de Potterheads: alle acht verfilmingen van de populaire boekenreeks over Harry Potter zijn deze zomer weer in de bioscoop van De Meerpaal Dronten te zien.

De eerste twee delen worden vanaf 16 juli weer vertoond. Daarna komen er elke week twee delen bij; de laatste twee films, The Deathly Hallows 1 en 2, gaan 3 augustus weer in roulatie. “Omdat er door de Coronacrisis op dit moment weinig nieuwe films uitkomen, hopen we met filmklassiekers als deze mensen toch te laten genieten van onze bioscoop”, aldus Robin Wever van De Meerpaal.

De Harry Potter-reeks is, na Marvel en Star Wars, de succesvolste filmreeks uit de geschiedenis. De acht films, die tussen 2001 en 2011 uitkwamen, brachten wereldwijd 10 miljard dollar op. In Nederland kochten meer dan 12 miljoen bezoekers een kaartje voor de acht films.

Bekijk het actuele filmprogramma op www.meerpaal.nl. Je kunt je tickets reserveren via 0321-388 770 of via de website van De Meerpaal.