Zeewolde Actueel

Zondag, 27 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Fashion Zeewolde bedankt u!

Fashion Zeewolde bedankt u!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE – Op 11 september, tijdens Zeewolde voor en met Elkaar, zijn de meeste (mode)winkels in het centrum langer geopend. De ondernemers voorzien de klanten van een hapje en een drankje om zo nog meer waardering uit te spreken voor de loyaliteit die getoond wordt.


“Zeker tijdens de eerste periode van de Corona-uitbraak zijn wij massaal gesteund door onze klanten. Zij bleven in Zeewolde besteden en daarnaast werd er regelmatig een hart onder de riem gestoken met allerlei leuke attente gebaren. Dit wordt ontzettend gewaardeerd en heeft ons goed gedaan”, vertelt Colita van Sportique.

Nog steeds kampen de winkeliers met beperkingen waardoor ze nog creatiever moeten ondernemen dan anders en vele mogelijkheden en kansen moeten benutten. Zo komen ze met een alternatief voor het Fashion Event. Omdat dit event dit jaar niet door kan gaan tonen de modewinkels hun nieuwe collectie op 11 september in eigen winkel, maar ook via de uitzending Zeewolde voor en met Elkaar, wat die avond wordt uitgezonden, zal een kleine preview te zien zijn. “Het is even omdenken, maar dat kunnen we goed en zo maken we van elke dag weer een feestje”, noemt Ilse van BlueLine enthousiast. “De kijkers zijn die avond nog van harte welkom in de winkels, maar uiteraard ook op andere openingstijden. Bij een groot deel van de modewinkels is het ook nog steeds mogelijk om op afspraak te winkelen.”

Zeker in deze tijd merk je dat Zeewolde een centrum heeft met een ruim aanbod. De komst van Storties met haar baby- en kinderkleding versterkt het modeaanbod nog meer. Shoeby, Freewear, Scapino en Zeeman bieden kleding voor het hele gezin. Ook Roleto voorziet hierin. Verder is er met de jarige Elle Damesmode en Modelin een fantastisch aanbod voor de dames. En ook voor een maatje meer komen mensen uit heel het land naar Zeewolde om bij modeplus by Birgit geweldig geholpen te worden. BlueLine en Sportique bedienen niet alleen de dames, maar ook menig heer uit Zeewolde en omstreken is daar met regelmaat te vinden voor fantastische mode. Waarbij de sporter ook goed kan slagen bij Sportique (Sport2000) en Scapino.
Schoeisel is niet alleen daar te krijgen, maar ook Hafkamp modeschoenen biedt voor jong en oud in vele soorten en maten een uitgebreid aanbod. Ook in de accessoires voorziet Zeewolde ruim! Juweliers Hoekstra en Niels Christoffels bieden mooie sieradencollecties en leveren tevens veel maatwerk. En tot slot zijn er nog drie opticiens in Zeewolde voor modische brillen. “En laten we niet vergeten dat bij de ruim 60 ondernemers die gevestigd zijn in de Winkeltjes ook nog een aanvulling te halen is op het modeaanbod”, aldus VCZ Zeewolde.
“Er is ruimte genoeg in het centrum, dus men kan zonder al te veel extra maatregelen de 1,5 meter afstand houden en lekker lokaal winkelen.”


Cheques Speuren
De actie #KoopLokaal heeft eigenlijk al het hele jaar veel aandacht en dit zal zeker nog worden doorgezet. Om dit extra aantrekkelijk te maken worden er vrijdag 11 september een 5-tal cheques verstopt in Zeewolde. Vanaf de middag worden via Social Media hints gegeven. Tijdens de uitzending, die om 17.00 uur start, volgen de laatste hints. De vinders van deze cheques moeten die avond of uiterlijk zaterdag 12 september de cheque innen bij een van de centrumondernemers.