Zeewolde Actueel

Maandag, 28 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

fit20 opent vestiging in Zeewolde

fit20 opent vestiging in Zeewolde
Advertorial

ZEEWOLDE - Zeg zelf: het lijkt te mooi om waar te zijn: fit en gezond worden in slechts 20 minuten per week. Toch is het vanaf 1 september mogelijk in Zeewolde bij fit20 Zeewolde aan de Stevinweg 1.

Hiermee krijgt het dorp in de Flevopolder een eigen vestiging van de snel groeiende Nederlandse formule, die buiten de Zeewolder gemeentegrenzen al jaren bezig is aan een (inter)nationale opmars. Inmiddels zijn er 150 fit20-vestigingen verspreid over negen landen.

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Beoefenaars trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide trainer en met waarborging van de privacy. De krachtige vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de uitgekiende temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, kunnen beoefenaars trainen zonder te transpireren. Per training zijn er nooit meer dan twee beoefenaars in de studio aanwezig, en nooit langer dan 20 minuten. Douchen en omkleden is niet nodig en er wordt beheers geademd. Natuurlijk is aan alle overheidsmaatregelen voldaan. Trainen bij fit20 was altijd al buitengewoon veilig, en is dat nu helemaal.

fit20 Zeewolde staat onder leiding van studio-eigenaar Henny Zumbrink (53), die uitkijkt naar de start va zijn ondernemersavontuur: “werken aan je gezondheid in slechts 20 minuten per week, hoe mooi is dat! Eerst was ik nog sceptisch maar na het zelf ervaren was ik om en ben ik nu de trotse eigenaar van fit20 Zeewolde!”