Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Flevo Finance / RegioBank 15 jaar in Zeewolde gevestigd

Flevo Finance / RegioBank 15 jaar in Zeewolde gevestigdFlevo Finance / RegioBank 15 jaar in Zeewolde gevestigdFlevo Finance / RegioBank 15 jaar in Zeewolde gevestigd
Redactie: Mannes Schoppink

ZEEWOLDE – Flevo Finance / RegioBank (Raadhuisstraat 59) is 15 jaar gevestigd in Zeewolde en viert dat met klanten en nieuwe ‘starters’.

Flevo Finance had in 2001 al een kantoortje op het Gildenveld, maar ‘twee hoog’ was er niet echt sprake van een inloopfunctie. En die mogelijkheid was er aan de Raadhuisstraat wel. Zo opende Flevo Finance op 15 januari 2005 het huidige kantoor, dat 15 jaar later nog steeds in gebruik is. Flevo Finance, dat onderdeel is van het eveneens in Bussum gevestigde Gooi Finance B.V., geeft advies over hypotheken, levens- en schadeverzekeringen en andere financiële diensten. Via RegioBank werden bankzaken voortaan ook mogelijk en daar heeft directeur Jan Otten nooit spijt van gehad. “Veel banken in Zeewolde hebben inmiddels hun kantoren gesloten en hebben alleen nog een steunpunt of een geldautomaat. Wat dat betreft zijn we met de RegioBank een mooi alternatief. Bij ons kun je vijf dagen per week terecht voor de ouderwetse aanloopfunctie. Natuurlijk hebben we ook de mobiele app en kun je contactloos betalen. Wij hebben het goede van vroeger en het moderne van nu.” Begonnen met nul klanten hoopt Otten binnenkort met zijn Flevo Finance / RegioBank de 2000e ‘unieke relatie’ binnen te mogen halen. “Wij zijn lokaal en persoonlijk, dat waarderen onze klanten. We groeien nog wekelijks en natuurlijk moeten we die mensen dan goed kunnen bedienen. Klanten mogen bij ons niet in de rij hoeven te staan.” De groei zit ‘m voor Otten niet alleen in z’n klantenkring, ook het aantal medewerkers neemt toe. “Ik heb twee dames op kantoor zitten en daarnaast zijn er op dit moment nog twee vacatures: één voor baliemedewerker één voor assurantieadviseur.”

Monopolyspel

Flevo Finance / RegioBank laat de 15e verjaardag niet ongemerkt voorbijgaan. Wie in de maand januari 2020 een rekening opent bij RegioBank, ontvangt een startkapitaal van € 15,-. Tevens wordt er kans gemaakt op een van de drie Monopolyspellen die er onder de nieuwe rekeninghouders worden verloot. Otten (51) ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “We zijn echt geworteld in het dorp, dat mag je inmiddels wel zeggen. Daarom zijn we ook regelmatig actief als sponsor. Ik noem bijvoorbeeld het ontmoetingsbankje van Vrouwen van Nu, dat wij onlangs hebben gefinancierd. Verder doen we ook graag mee om de Nieuwjaarsduik en de landmark op De Tulp mogelijk te maken. Dat komt de leefbaarheid in het dorp ten goede. Onze corebusiness blijven echter sparen, hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Onder de naam RegioBank kan het bankieren nog wel worden versterkt, zeker op de zakelijke markt. Daar gaan we verder mee aan de slag!”