Zeewolde Actueel

Woensdag, 8 april 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

In je mooiste sprookjeskostuum naar Hans & Grietje!

In je mooiste sprookjeskostuum naar Hans & Grietje!In je mooiste sprookjeskostuum naar Hans & Grietje!In je mooiste sprookjeskostuum naar Hans & Grietje!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE - Op zaterdag 21 maart organiseert Hans & Grietje voor het eerst een heuse Sprookjeskostuumdag! Kom in je mooiste kostuum en geniet samen van een vrolijke dag vol magisch plezier en lekker eten!

Rondom De Grote Snoeptoren kun je van 11.00 tot 18.00 uur allerlei sprookjesachtige figuren tegen komen, zoals Trollenkoning Globel en Bosvrouwtje Adelein. Zij geven je een kijkje in de ‘Mobiele Droomtuin’ en maken de meest prachtige fantasyproducten. Of knuffel je liever een paar Moddeknorren bij De Reizende Beestenmeesters? Zeker doen, maar PAS OP! Deze diertjes zijn namelijk heel erg lief en gaan graag met je mee naar huis!

Voor wat lekkers te eten of te drinken kun je terecht bij De Grote Snoeptoren en ook het Snoepwinkeltje is geopend. Vergeet niet je Heksencoin daar in te leveren!

In verband met de verwachte drukte is reserveren voor het restaurant aan te raden. Zo voorkom je teleurstelling omdat er geen tafel vrij is op het door jou gewenste tijdstip. Reserveren kan heel makkelijk via www.hansengrietjezeewolde.nl/reserveren.

Sprookjesmarkt

Naast alle vermaak wordt er tevens een Sprookjesmarkt georganiseerd met magische standhouders zoals Dromeleijn, The Life Forge, Fioreale en Samalkander. Wil jij ook aanwezig zijn als standhouder? Neem dan contact op via marketing@hansgriet.nl.

Kortom: hijs je in je mooiste kostuum of meest magische outfit en kom naar de Sprookjeskostuumdag! Enne... ouders komen natuurlijk ook gewoon verkleed!