Zeewolde Actueel

Vrijdag, 3 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Kapsalon Kelly vult winkelruimte van She Fashionstore

Kapsalon Kelly vult winkelruimte van She Fashionstore
Redactie: Saskia de Wijk

Na tweeëneenhalf jaar sluit onderneemster Esther Janssen de deuren van haar fysieke winkel She Fashionstore aan de Horsterweg.

“Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige tijd die ik hier heb gehad”, vertelt ze. “De collectie werd goed opgepakt. Modebewuste vrouwen in alle leeftijden konden hier goed slagen voor een leuk setje. En dat kunnen ze nog steeds, alleen vanaf nu in mijn online winkel: www.shefashionstore.nl .” Ondanks het afscheid van de winkel geeft Esther aan dat het niet voelt of ze weg gaat. “Ik woon in Zeewolde en dus is de kans groot dat ik klanten tegenkom in het dorp. Zij kunnen mij ook volgen op sociale media zoals Instagram en Facebook.”

Goed nieuws is dat het winkelpand niet lang leeg zal staan. In Kelly Apperloo, eigenaresse van Kapsalon Kelly, heeft Esther een nieuwe huurder gevonden. De Zeewoldense allround kapster startte negen jaar geleden met haar mobiele kapsalon voor dames, heren en kinderen. In de afgelopen jaren heeft ze een trouwe klantenkring weten op te bouwen. “Ik liep al met plannen om wat groter te gaan. Via een gezamenlijke klant hoorde ik dat She Fashionstore wegging. Dat zag ik als een mooie kans!”, licht Kelly haar nieuwe stap toe.

In verband met een interne verbouwing duurt het nog even voordat de nieuwe kapsalon open gaat. “Het wordt een kapsalon toegankelijk voor de hele familie”, vertelt Kelly. Haar vriend Dave Dekker, die ook altijd als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt, gaat de zaak samen met Kelly oppakken. Dave: “Momenteel volg ik een opleiding tot barber en zal ik in de kapsalon mee gaan werken.”