Onderdeel van BrugMediaUw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit ZeewoldeUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Kick Off Gym beter in vorm dan ooit na verbouwing

Kick Off Gym beter in vorm dan ooit na verbouwing

Sportschool Kick Off Gym wordt momenteel verbouwd. Donkere kleuren, sfeerverlichting en metrotegels zijn enkele van de nieuwe stijlelementen die de entree een luxe vintage-uitstraling geven. Sportschoolhouder Willem Nijkamp wil zijn gasten een ‘nog mooiere beleving geven’.

“We pakken momenteel de benedenruimte aan. De plek waar mensen binnenkomen, waar je normaal gesproken kunt loungen en waar je als nieuwkomer je eerste indruk opdoet.” Dat die indruk meteen vaak al erg goed is, is wat Nijkamp terugkrijgt van de sportschoolbezoekers. “De sfeer, onze persoonlijke benadering (voor wie dat wil ook personal training, red.) en de ruime openingstijden worden vaak genoemd als sterke punten.”

Het ruime aanbod van uitstekende faciliteiten voor krachttraining, cardio en groepslessen is de basis. Dat neemt niet weg dat het altijd beter kan. De verbouwing is een nieuwe stap en zeker niet de laatste. “Ik was al een tijdje klaar met de kleuren in wit en rood. De laatste jaren heb ik veel gekeken in grotere steden waar de sportcentra qua uitstraling, faciliteiten en aanbod vaak voorop lopen. Wat je veel ziet, is dat een vintage uitstraling met donkere kleuren die warm en sfeervol worden aangelicht erg in de smaak valt. Mijn wensen heb ik bij een ontwerpster neergelegd die er iets heel moois van heeft gemaakt”, zegt Nijkamp, terwijl hij de tekeningen laat zien.

Toekomstplannen

Nijkamp denkt er over om de lijn op de bovenverdieping door te zetten. Ook is hij bezig met nieuwe apparatuur en ziet hij in een sauna toegevoegde waarde. “Onze Ergoline zonnebanken zijn al erg in trek en wat ik van veel bezoekers hoor, is dat ze een sauna ook mooi zouden vinden. Een aanvulling met nieuwe apparatuur behoort eveneens tot de mogelijkheden. We blijven ons volop ontwikkelen.”

Voor meer informatie over Kick Off Gym zie kickoffgym.nl, bezoek de Facebookpagina of loop binnen op het adres aan de Jupiterweg 36 in Zeewolde. Kick Off Gym is telefonisch te bereiken op 036-8485985. Behalve voor gewoon lekker sporten kan je er ook terecht voor personal training. Nijkamp heeft ruime ervaring en helpt je graag om jouw persoonlijke doel te halen. Of dat nu afvallen betreft, in vorm raken of krachttraining op maat, bij Kick Off Gym ben je in goede handen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo