Zeewolde Actueel

Maandag, 28 september 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Modelin Boutique Lingerie opent tweede winkel in Harderwijk

Modelin Boutique Lingerie opent tweede winkel in Harderwijk
Redactie: Saskia de Wijk

HARDERWIJK / ZEEWOLDE – Tweeënhalfjaar geleden opende Diana van der Meer in de Raadhuisstraat in Zeewolde Modelin Boutique Lingerie. Dat is haar zo goed bevallen dat zij, onder dezelfde naam, een tweede winkel opent in de Donkerstraat 28 in Harderwijk. De nieuwe winkel gaat dinsdag 1 september open, met een feestelijk moment op vrijdag 4 september vanaf 16.00 uur met een hapje en een drankje, een dj en modellen die de nieuwe collectie zullen showen.

Diana greep haar kans toen ze hoorde dat lingeriespeciaalzaak September Underwear, ook in de Donkerstraat, ermee ging stoppen. Ondanks de coronacrisis ging het vanaf dat moment in vogelvlucht. “Zo zie je dat een crisis toch ook wel weer kansen biedt”, aldus de onderneemster.

Diana is trots op haar nieuwe winkel. “Met 90 m2 vloeroppervlak is het gigantisch groot. Vooral het pand is prachtig. Het is een rijksmonument dat ook in Madurodam staat!” Het interieur heeft eenzelfde uitstraling als de winkel in Zeewolde, ook hier voorzien van ruime paskamers. De collectie met grote lingerienamen is breed. Zo voert Modelin Boutique Lingerie in Harderwijk naast merken als onder meer Prima Donna, Marie Jo en Triumph ook collecties van Aubade, Lise Charmel, Calida en beenmode van Wolford. “Daarmee is de collectie ook interessant voor klanten uit Zeewolde. Wat we in Zeewolde niet hebben, hebben we daar en dat geldt natuurlijk ook omgekeerd”, vertelt Diana. “Wat dat betreft zullen beide winkels elkaar zeker versterken.” Naast lingerie biedt Modelin tevens een ruime keuze in badmode en comfortabele nachtkleding.

De twee lingeriewinkels worden bemand door een vijfkoppig team. Diana zelf zal afwisselend in beide winkels staan. De bedoeling is om het team verder uit te breiden. “We zijn nog op zoek naar twee parttimers, wel met ervaring in de lingerie, want we zijn natuurlijk een speciaalzaak”, aldus Diana. “Wij vinden het geven van een goed en passend advies heel belangrijk.” Meer informatie: www.modelin-lingerie.nl