Zeewolde Actueel

Woensdag, 8 april 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Nieuwe locatie Yogaschool Zeewolde

Nieuwe locatie Yogaschool Zeewolde
Ingezonden door: Karin Vermeulen

Jarenlang was de Yogaschool van Zeewolde gevestigd aan het Gildenveld. Na wat omzwervingen is Yogaschool Zeewolde onder leiding van Karin Vermeulen vanaf januari 2020 gevestigd aan de Mast 38 in Zeewolde.
Nu er weer vaste grond is kan het lesprogramma weer worden uitgebreid. Zo zijn er daglessen bijgekomen, zoals de rustige yogales Slow, de vroege ochtendles om 07.30 uur, yoga bij kanker en yoga nidra. In de avond zijn er yogalessen voor beginners, gevorderden, verdiepende lessen met yogafilosofie en meditatie, yinyoga, yoga voor zwangeren en yoga na de bevalling.
In maart start op de vrijdagmiddag een ontspanningsprogramma; in 6 bijeenkomsten van 1,5 uur is er uitgebreid aandacht voor zowel fysieke als mentale ontspanning, voor iedereen toegankelijk.
Nieuw is de Satsang; bijeenkomsten op de eerste zaterdagochtend van de maand, waarin wijsheid en kennis met elkaar wordt gedeeld en meditatie en yoga wordt beoefend. Iedereen is hierbij van harte welkom, je hoeft niet lid te zijn van de Yogaschool Zeewolde, wel graag van te voren aangeven of je komt. De bijeenkomsten zijn op basis van ‘dana’, het boeddhistische principe van vrijgevigheid.
Naast dit alles zijn er regelmatig mindfulness- en compassietrainingen, meditatie- en lifestyle cursussen. Ook kunnen er weer massages worden geboekt. Yogaschool Zeewolde is tevens op zoek naar een gediplomeerde kinderyogadocent, zodat in de toekomst ook yoga voor kinderen kan worden gerealiseerd.
Voor alle actuele tijden en rooster, zie www.yogaschoolzeewolde.nl..