Zeewolde Actueel

Donderdag, 6 augustus 2020

In de weken 32 en 34 gaat Zeewolde Actueel met vakantie en daarom zal er in deze weken geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Ontsleuteld; spannend stadsspel als uitje

Ontsleuteld; spannend stadsspel als uitje
Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND - De komende weken zijn de binnensteden van Flevoland het toneel van een interactief spel en iedereen kan meespelen! Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse foto-aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Almere, Lelystad en Urk in het spannende stadsspel: Ontsleuteld.

Ontsleutel de opdrachten en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever! Het razend spannende stadsspel biedt op diverse vlakken de nodige uitdagingen. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes! Je telefoon goed bij de hand houden is het advies want er kan zomaar contact met je worden opgenomen. Trrrrring, trrrrrrring, je bent gezien!

Aanmelden kan samen met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega's (maar alleen mag natuurlijk ook). Met wie durf jij deze uitdaging aan?

Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

Het uitstapje is overigens geheel corona-proof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt!

Meer informatie: www.ontsleuteld.nl