Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Slaaphof, al 30 jaar specialist in nachtrust

Slaaphof, al 30 jaar specialist in nachtrust
Advertorial

In 2013 werd Henk van’t Hof ondernemer van het jaar. Waarom? Deskundige en persoonlijke adviezen zonder omwegen. Het deskundige advies wordt door een meting onderbouwd; de goede bedden in plaats van de bekende bedden en een zorgvuldige aflevering. En is er een keer een probleem dan is Slaaphof ook buiten kantooruren bereikbaar. Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding koopt de prijsbewuste koper er ook graag.

Goed en voldoende slapen is van groot belang om onze accu weer op te laden. Slaaptekort heeft grote gevolgen voor onze cognitieve functies, maar ook voor onze emotionele en fysieke gezondheid. De prestaties overdag hebben alles te maken met een goede of slechte(re) nachtrust.

Echt goed slapen – daar wordt je een ander mens van * bron UMC Utrecht.
• Meer weerstand en minder kans op ziekten
• Meer energie geeft betere prestaties
• Meer concentratie, minder kans op fouten maken
• Veel minder kans op obesitas

Back to the basic
Een bed mag natuurlijk mooi zijn. En bij Slaaphof hebben ze hele mooie boxsprings en ledikanten. Maar daar gaat het niet alleen om. Al 30 jaar lang staat uw nachtrust bij ons centraal.

Pittig kop koffie
Bij Slaaphof houden ze niet van mooie verhalen, wel van het geven van persoonlijke en bruikbare adviezen. Een bed moet liggen alsof het ‘op úw lijf geschreven is’. Veel mensen denken een matras zelf te kunnen kiezen door er vijf of tien minuten op te liggen. Daarom zijn er ook zoveel miskopen. Dat kun je zelf niet. Maak een afspraak en ontdek tijdens de koffie in vijftien minuten wat een goed bed voor u kan betekenen. Een kopje thee of warme chocolade melk kan natuurlijk ook.

Slaaphof Slaapcomfort
Deventerweg 2,
Harderwijk
(0341) 410 164
www.slaaphof.nl