Zeewolde Actueel

Zaterdag, 4 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Sportschool Next Level komt naar haar leden toe!

Sportschool Next Level komt naar haar leden toe!Sportschool Next Level komt naar haar leden toe!Sportschool Next Level komt naar haar leden toe!
Redactie: Saskia de Wijk

ZEEWOLDE –Omdat het binnensporten voorlopig nog niet aan de orde is, bedacht sportschool Next Level dat ze dan maar naar de leden toe moeten voor een sportmoment. Het initiatief gaat als een speer. “We zijn inmiddels al in meer dan tien straten geweest. Het is wordt ontzettend goed opgepakt.” Dinsdag was er zelfs een heus lustrum; op het Kamgras stonden de buurtbewoners klaar voor een vijfde avondje streetfitness in de open lucht!

Leden van Next Level kunnen zich voor zo’n sessie in eigen straat aanmelden bij de sportschool. Vrienden, familie en buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom om gratis mee te doen. De instructeur rijdt voor met de benodigde sportmaterialen en een stukje muziek. Vervolgens is het een half uurtje ouderwets zweten geblazen. Het is natuurlijk jammer dat dit niet in de sportschool kan, maar deze oplossing maakt een hoop goed, vinden de deelnemers.