Zeewolde Actueel

Donderdag, 2 juli 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Stichting Nabestaandenzorg Flevoland biedt ondersteuning in moeilijke tijden

Stichting Nabestaandenzorg Flevoland biedt ondersteuning in moeilijke tijden
Na het tekenen van de oprichtingsakte bij de notaris: Baukjen Anema en Wilko Knol. André Groenewegen kon op dat moment helaas niet bij de ondertekening zijn door andere verplichtingen.
Redactie: Saskia de Wijk

FLEVOLAND – Onder het motto ‘Alles goed geregeld voor nu en later!’ is op 8 juni de Stichting Nabestaandenzorg Flevoland opgericht. De initiatiefnemers zijn Baukjen Anema, André Groenewegen en Wilko Knol. Het idee om een Stichting op te richten komt voort uit de behoefte die Baukjen en Wilko in hun werk als nabestaandenbegeleiders tegenkomen: de eigen regie houden over je leven.

Het belang van een (levens-)testament is vaak onvoldoende bekend is de ervaring van de initiatiefnemers. “En dat is erg jammer want met een levenstestament en testament hou je de regie zelf in handen. Tijdens en na je leven.”

Als gecertificeerde nabestaandenbegeleiders begeleidt Stichting Nabestaandenzorg Flevoland jet proces van het maken van een levenstestament of testament van a tot z. Tevens biedt de stichting de mogelijkheid de wensen die worden vastgelegd uit te voeren als (onafhankelijk) levensexecuteur, of executeur en kan zij de nabestaanden terzijde staan bij de afhandeling van een nalatenschap bij overlijden.

Met de oprichting van de stichting wordt de samenwerking versterkt en is de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd. "Bovendien zijn we aangesloten bij de landelijke Stichting Nabestaandenzorg Nederland. De verbondenheid met de landelijke stichting betekent een samenwerking met mede professionals elders in het land. Samen zorgen wij ervoor dat de cliënten met kennis en kunde worden ondersteund", vult Baukjen aan.

Meer informatie: www.nbzf.nl, info@nbzf.nl of tel. 0320-417418. “Wij komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.”