Zeewolde Actueel

Woensdag, 8 april 2020

Uw huis-aan-huis nieuwsblad met het laatste nieuws uit Zeewolde

Van Steijn Auto’s gaat voor groene stroom!

Van Steijn Auto’s gaat voor groene stroom!
Redactie: Saskia de Wijk

Frank van Steijn is altijd bezig met het beste uit zijn bedrijf te halen. Hij ziet overal kansen liggen en laat deze het liefst niet onbenut. Als ondernemer is Van Steijn continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Sinds de start van zijn eigen garagebedrijf in 2011 zijn er al behoorlijk veel veranderingen in gang gezet. Onlangs is het besluit genomen om over te gaan op groene stroom en liggen er sinds kort zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand aan de Marconiweg 21a. “Met deze verdere verduurzaming gaan we zelfvoorzienend zijn in stroom. Wat is het volgende nieuwe ‘ding’ waar we ons aan gaan wagen? Elektrische leenauto’s misschien?”

Regelmatig onderhoud is belangrijk om probleemloos te kunnen rijden. Uit onderzoek van BOVAG in 2017 is gebleken dat slechts 4% van de automobilisten op tijd de ruitenwissers van de auto vervangt. “Het advies is om dit om de vijftien maanden te doen. Goed zicht is belangrijk, vooral met regenachtige dagen.”

De bandenwissel-weken komen er weer aan. “U kunt bij ons online een afspraak maken en een lekker kopje koffie drinken terwijl wij uw banden wisselen. Ook hebben we voor al onze klanten gratis opslag van de banden, dit scheelt weer ruimte in uw schuur.”

Van Steijn Auto’s is het betaalbare en betrouwbare alternatief voor de merkdealer. “Wij bieden een groot aantal voordelen. Zo stellen we gratis leenauto’s beschikbaar aan al onze klanten en voeren wij gratis een accu test, airco controle en aankoopkeuring uit. Nieuwsgierig naar wat wij nog meer in huis hebben? Check de website! www.vansteijnautos.nl