Zeewolde Actueel

Maandag, 10 augustus 2020

In week 34 gaat Zeewolde Actueel nog een keer met vakantie en daarom zal er in deze week geen (digitale) krant verschijnen. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Wonen aan het Wolderwijd

Wonen aan het Wolderwijd
Advertorial

Eensgezinwoning
De rijwoningen zijn gesitueerd op korte afstand van het strandje aan het Wolderwijd. Ze kenmerken zich door hun strakke minimalistische vormgeving. De hoekwoningen hebben een plat dak en de kopgevels in het oog springende kozijnen. Elke woning heeft een dubbelhoge inham die de bewoner verwelkomt en de bezoeker een plek geeft om te schuilen wanneer er wordt gewacht tot de voordeur opengaat.

Tweekapper
De tweekappers zijn sterk geïnspireerd op de huizen van het Scandinavische landschap. Blauwgrijs, rood, zachtgeel, grijs en wit afgetimmerde woningen sieren daar het groen. Uit dit kleurenpalet hebben wij de kleuren gekozen die volgens ons ook passen in het Bergkwartier. De twee woningen van elke tweekapper kenmerken zich door een mooi contrast van blauwgrijs en wit. Ook in het ontwerp van de ramen en detaillering van bijvoorbeeld de luifels is rekening gehouden met deze stijl. Op deze manier zijn vier unieke woningen ontstaan waar een ieder met veel comfort kan wonen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website https://www.wonenaanhetwolderwijd.nl/ of bij Haanen en Ferneij makelaardij