Afbeelding

‘De Vrolijke Noot’ bij Vrouwen van Nu

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Vrouwen van Nu, afdeling Zeewolde, presenteert op dinsdag 15 oktober in Open Haven een optreden van De Vrolijke Noot met de voorstelling: ‘Het leven van een vrouw.’

Hou je van lachen? Kom dan luisteren en genieten van deze ‘serieuze lezing’ van Lia Verheul. Het gaat over het leven van een vrouw van de wieg tot het bejaardenhuis. Een herkenning over de vele plichten die het vrouw-zijn met zich meebrengt. Maar natuurlijk komt ook de man met zijn visie om de hoek kijken en die blijkt toch héél anders te zijn. Uiteraard wordt deze komische en zeer herkenbare show aangevuld met toepasselijke gezellige liedjes.

Lia Verheul heeft van haar hobby zingen en muziek maken, in combinatie met teksten schrijven, een aantal muzikale verhalen gemaakt en vertelt in haar programma over doodgewone dingen in het leven. Humor staat voorop, dus geen herfstdip bij Vrouwen van Nu op de oktoberavond, maar ‘De Vrolijke Noot’!

Laat deze voorstelling niet aan uw neus voorbijgaan, maar kom en geniet! Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.

Nog geen lid bij Vrouwen van Nu? Kom gerust een keer kijken op een van de afdelingsavonden als het onderwerp u aan staat. Vrouwen van Nu (sinds 2012), voorheen Nederlandse Bond voor Plattelandsvrouwen, is al bijna 40 jaar een begrip in Zeewolde. “Wij verbinden vrouwen door persoonlijke ontmoetingen, gedeelde interesses en activiteiten om samen het verschil te maken voor een inclusieve samenleving. Naast de afdelingsbijeenkomsten kunt u zich ook aanmelden bij kunstkringen, leeskringen, fiets- en loopgroepen en meegaan met culturele uitstapjes en excursies”, geeft het bestuur aan. Interesse in de grootste vrouwenvereniging van Nederland met 475 lokale afdelingen? Informeer bij het secretariaat via vvnuzeewolde@gmail.com.