Afbeelding
Zeewolde Actueel

Bouw appartementen de Admiraal en de Adjudant feestelijk van start

Algemeen

ZEEWOLDE – Met de start van de bouw van de woongebouwen de Admiraal en de Adjudant aan de Horsterweg/Zuiderzeeweg is het centrumplan weer een stap vooruit. Het betreft in totaal 25 appartementen en is het sluitstuk van de centrumontwikkeling in Zeewolde.

Holtkamp projectontwikkeling vierde dit feestelijke moment vrijdagmiddag samen met de toekomstige bewoners en andere betrokkenen. Wethouder Wim van der Es en Robert Holtkamp, directeur Holtkamp projectontwikkeling, gaven het symbolische startsein voor de bouw. De wethouder mocht daarbij de officiële handeling verrichten door een deel van de fundering te storten. Daarna was het tijd voor de toekomstige bewoners om elkaar, onder het genot van een glaasje en een versnapering, alvast een beetje beter te leren kennen.

Het project omvat twee separate woongebouwen bestaande uit de Admiraal en de Adjudant, waarbij de Adjudant is ontwikkeld voor de doelgroep starters. Alle appartementen zijn verkocht.

De appartementen worden in opdracht van Holtkamp Projectontwikkeling gerealiseerd door bouwbedrijf Olde Rikkert uit Almere. De oplevering van de appartementen zal naar verwachting plaatsvinden rond de bouwvakvakantie 2022.

De Admiraal (14 appartementen)
De Adjudant (11 appartementen)